Cursus suikerwerk

 

Welkom in een wereld van suikerwerk!

Snoep, suikergoed, uit suiker vervaardigde lekkernijen, zoetigheden…

Welke soorten suikerwerk zijn er? Hoe worden deze vervaardigd? Hoe kunt u uw eigen signatuur toepassen?

Bij Dynamic Academy bieden we een dagcursus waarbij u leert hoe verschillende soorten suikergoed te maken. Daarbij leert u over texturen, eigenschappen, ingrediënten en toepassingen.

De dagcursus staat in het teken van creativiteit! Samen ontwikkelen we een aantal recepturen met kleur en smaak naar keuze. Na deze dag, kunt u zelf aan de slag en uw eigen suikergoed voorzien van uw signatuur!

Aan de slag!

In theorie en praktijk leren de deelnemers over de eigenschappen van de producten, ingrediënten en recepten.

  • Hardboiled candy: zuurtjes & butterscotch
  • Softboiled candy: fudge & toffee
  • Suikerreductie & suikervrij

 

Programma
  • 09:00 – 10:00 uur | Theorie
  • 10:00 – 12:00 uur | Praktijk deel 1
  • 12:00 – 13:00 uur | Lunch
  • 13:00 – 15:00 uur | Praktijk deel 2
  • 15:00 – 15:30 uur | Dagafsluiting
Voor wie is deze cursus geschikt?
  • Food professionals werkzaam in de voedingsmiddelensector
  • Leveranciers gerelateerd aan de voedingsmiddelenindustrie
  • Kortom iedereen die werkzaam is in de food en die zijn kennis wil verbreden
Wat neemt u mee naar huis?
  • Recepten, kennis en inspiratie
  • Goodiebag met voorbeeld producten