Het innovatie lab:
met kennis creëren we succes!

Food Dynamics is hét innovatielab voor producenten en food professionals, werkzaam in de voedingsmiddelen sector.

Ga voor succes!

 

Productontwikkeling

Food Dynamics levert duurzame en tastbare product oplossingen welke bijdragen aan de omzet en toekomst van uw bedrijf. Food Dynamics is professioneel, technologisch, gestructureerd en creatief in productontwikkeling voor de voedingsmiddelenindustrie.

Start daarom nu!

Dynamic Academy

Food Dynamics helpt u als foodprofessional nóg beter te worden in uw vak. Dynamic Academy is een initiatief van Merel en bij uitstek hét innovatielab waar u nieuwe kennis en inspiratie op doet. U leert technieken in de vorm van praktische sessies en trainingen.

Vergroot mijn kennis!

Dynamic Heroes

Met Dynamic Heroes draagt Food Dynamics haar steentje bij aan duurzaam ondernemen. Voor u als producent werken we aan preventief uitval vóórkomen en aan praktische oplossingen om productuitval meerwaarde te geven.

Stop product uitval!

 

Meer over Food Dynamics


Wilt u alvast een kijkje nemen in het Innovatielab? Merel geeft u een digitale rondleiding.

Food Dynamics is comfortabel met álle aspecten van productontwikkeling en geeft u een frisse blik op innovatie en technologie.

Ga voor die frisse blik en lees verder!

De voedingsmiddelen technoloog; een duizendpoot?

Merel Rijnen is trotse eigenaar van Food Dynamics. Ze studeerde voedingsmiddelentechnologie op de MAS (Helicon) en daarna op de HAS (Van Hall Larenstein). Ze startte haar carrière in 2003. Na een aantal jaren als R&D manager te hebben gewerkt in de zoetwarenindustrie werd ze zelfstandig ondernemer.

Merel wordt beschreven als dynamisch, professioneel, creatief, doelgericht en gestructureerd. Ze werkt met grote toewijding en enthousiasme voor de voedingsmiddelen sector.